Както Plovdiv24.bg писа миналата седмица в няколко материала ще ви представим

...
Както Plovdiv24.bg писа миналата седмица в няколко материала ще ви представим
Коментари Харесай

До казармите в Източен паркират като на война - кой, където свари

Както Plovdiv24.bg  писа предходната седмица в няколко материала ще ви представим какъв брой доста проблеми може да има за живущите към ул. " Генерал Радко Димитриев ". Поредният проблем е обвързван с обстоятелството, че военнослужещите от околните казарми паркират в нарушаване всеки работен ден от 8:00 до към 18:00 на ул. " Д-р Георги Странски " в кв. “Гладно поле ". Това е улицата - продължение на ремонтиращата се към този момент съвсем година " Ген. Радко Димитриев ".

Въпросната права е къса, само че за сметка на това много натоварена - обградена е от жилищни здания, МОЛ и две военни поделения. Тя е двупосочна и тясна - с по една лента във всяка посока и редуващи се завои. Положението с трафика се усложнява и поради няколко контейнера за отпадък, сложени навръх кръстовището с “Ген. Радко Димитриев ", чието отбягване е предизвикателство  за водачите, отиващи към мола. Влизането в насрещното е наложително и единствено ниската скорост избавя от произшествия (засега).

Уличките в кв. " Гладно поле " всяка заран се задъхват от колите на хиляди живущи и стотици военни, а “сблъсъкът " сред жители и униформени, всички отиващи на работа, е неминуем.

И с цел да преодолее маршрута " Д-р Георги Странски " - " Ген. Радко Димитриев " - " Полк. Владимир Серафимов ", човек първо се кръсти и след това минава.

Контролът на органите е нулев, не просто занижен. За полицията, в случай че няма тъжба, значи няма проблем. Самосезирането към този момент е фантазия.

Това поражда и въпроса дали би трябвало да има казарми в необятния център на Пловдив и в гъстонаселен жилищен квартал.

Проблемът с противозаконното паркиране на военните несъмнено ще се реши чак откакто. Полагането на тръбите от “Топлофикация " е един от най-мудните процеси изключително когато плануваните действия не са в подобаващия сезон. За костенурските темпове на работа. Той обаче не помни, че основната роля при първичното обмисляне е негова, тъй като обществените разноски би трябвало да са в сходство с качеството на дейностите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР